Design magasin
Design magasin
Program Med Designbegivenheder

Russian Design Pavilion

Program Med Designbegivenheder udstillinger, designkonkurrencer, workshops, rådgivning og udgivelsesprojekter inden for uddannelsesdesign med det formål at fremme russiske designere og mærker i udlandet. Vores aktiviteter stimulerer russisktalende designere til at perfektionere deres viden og færdigheder gennem internationale projekter og hjælpe dem med at forstå deres rolle i designsamfundet, hvordan de kan markedsføres og gøre deres produkter konkurrencedygtige og skabe ægte innovationer.

Uddannelses- Og Træningsværktøj

Corporate Mandala

Uddannelses- Og Træningsværktøj Corporate mandala er et helt nyt uddannelses- og træningsværktøj. Det er en innovativ og unik integration af det gamle mandala-princip og virksomhedsidentitet designet til at øge teamwork og den samlede forretningspræstation. Desuden er det et nyt element i virksomhedens virksomhedsidentitet. Corporate mandala er en gruppeaktivitet for team eller individuel aktivitet for manager. Det er designet specifikt til et bestemt firma, og det er farvet af team eller individuelt på gratis og intuitiv måde, hvor alle kan vælge enhver farve eller felt.

Bærbar Ultralydsfejldetektor

Prisma

Bærbar Ultralydsfejldetektor Prisma er designet til ikke-invasiv materialetestning i de mest ekstreme miljøer. Det er den første detektor, der inkorporerer avanceret billedbehandling i realtid og 3D-scanning, hvilket gør fejlfortolkning meget lettere, hvilket reducerer teknikerens tid på stedet. Med en praktisk talt uforglemmelig kabinet og unikke flere inspektionsfunktioner kan Prisma dække alle testapplikationer, fra olierørledninger til rumfartskomponenter. Det er den første detektor med integreret dataregistrering og automatisk generering af PDF-rapporter. Trådløs og Ethernet-forbindelse gør det let at opgradere eller diagnosticere enheden.

Laboratorievandrensningssystem

Purelab Chorus

Laboratorievandrensningssystem Purelab Chorus er det første modulære vandrensningssystem designet til at passe til individuelle laboratoriebehov og rum. Det leverer alle kvaliteter af renset vand og giver en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller forbindes til hinanden i et unikt tårnformat, hvilket minimerer systemets fodaftryk. Haptiske betjeningselementer tilbyder meget kontrollerbare dispensationsstrømningshastigheder, mens en halo af lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gør Chorus til det mest avancerede system, der reducerer miljøpåvirkningen og driftsomkostninger.

Introduktionsrum Til Urmesse

Salon de TE

Introduktionsrum Til Urmesse Et introduktionsrum på 1900m2 var påkrævet, før besøgende udforskede de 145 internationale urmærker inden for Salon de TE. For at fange besøgendeens fantasi om luksuriøs livsstil og romantik blev en "Deluxe Train Journey" udviklet som hovedkoncept. For at skabe dramatisering blev modtagelseskonkurrencen omdannet til et dagsstationstema sammen med interiørets aftentogplatform med livsstørrelse af togtogvinduer, der udsender historiefortællinger. Til sidst åbner en multifunktionel arena med en scene op for de forskellige branded showcases.

Turistattraktion

In love with the wind

Turistattraktion Castle Forelsket i vinden er en bolig fra det 20. århundrede, beliggende inden for et landskab på 10 hektar nær landsbyen Ravadinovo, et område i hjertet af bjerget Strandza. Besøg og nyd verdenskendte samlinger, fantastisk arkitektur og inspirerende familiehistorier. Slap af midt i idylliske haver, nyd skov- og vandreture ved søen og oplev ånden i eventyrerne.