Design magasin
Design magasin
Sidebord

una

Sidebord problemfri integration er essensen af una-tabellen. tre ahornformer mødes for at vugge en hærdet glasoverflade. produktet af intens overvejelse af materialer og deres evner, robust, men alligevel luftig i udseende og utroligt let, fremstår una som legemliggørelsen af balance og nåde.

Dametøjskollektion

The Hostess

Dametøjskollektion Daria Zhiliaevas kandidatkollektion handler om femininitet og maskulinitet, styrke og skrøbelighed. Samlingens inspiration kommer fra et gammelt eventyr fra russisk litteratur. Kobbersbjergens værtinde er en magisk beskytter af minearbejdere fra en gammel russisk eventyr. I denne samling kan du se det smukke ægteskab med lige linjer, inspireret af minearbejdsuniformer og de yndefulde mængder af russisk nationaldragt. Holdmedlemmer: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (designerassistent), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Læringscenter

STARLIT

Læringscenter Starlit Learning Center er designet til at give præstationsuddannelse i afslappet læringsmiljø for børn i alderen 2-6 år. Børn i Hong Kong studerer under højt pres. For at styrke form og rum gennem layoutet og passe til forskellige programmer anvender vi den antikke Rom byplanlægning. Cirkulære elementer er almindelige langs udstrålende arme i aksearrangementet for at kæde klasseværelset og studios mellem to forskellige vinger. Dette læringscenter er designet til at skabe en dejlig læringsatmosfære med den største plads.

Kommode

shark-commode

Kommode Commode forenet med en åben hylde, og dette giver følelsen af bevægelse og to dele gør det mere stabilt. Brug af forskellige overfladebehandlinger og forskellige farver gør det muligt at skabe forskellige stemninger og kan installeres mellem forskellige interiører. Den lukkede kommode og den åbne hylde giver en illusion af et levende væsen.

Fotoinstallation

Decor

Fotoinstallation I en modelbygning vil jeg give tanker omkring virkeligheden, at vi betragter vores og ser på det som en scenografi til et forestillet scenarie. Et scenarie af natur lejlighedsvis og letfordærvelig. Hvad der ligger bag det, eller hvad vil der ske, når dekorformerne muligvis ikke er en kommende apokalypse, men skabelsen af en ny proces. Et andet billede af, hvad der kan ske, når showet er forbi.

Kontor Design

Brockman

Kontor Design Som et investeringsselskab med base i minearbejde er effektivitet og produktivitet centrale aspekter i forretningsrutinen. Designet blev oprindeligt inspireret af naturen. En anden inspiration, der fremgår af designet, er vægten på geometri. Disse nøgleelementer var i forkant af designene og blev således visuelt oversat ved hjælp af geometriske og psykologiske forståelser af form og rum. Ved at opretholde prestige og omdømme i verdensklasse kommerciel bygning fødes en unik forretningsarena gennem brug af glas og stål.