Design magasin
Design magasin
Honning

Ecological Journey Gift Box

Honning Designet af en gaveæske til honning er inspireret af Shennongjias 'økologiske rejse' med rigelige vilde planter og gode naturlige økologiske omgivelser. Beskyttelse af det lokale økologiske miljø er designens kreative tema. Designet vedtager traditionel kinesisk papirudskåret kunst og skyggedukkekunst for at vise den lokale naturlige økologi og fem sjældne og truede førsteklasses beskyttede dyr. Råt græs og træpapir bruges på emballagematerialet, der repræsenterer begrebet natur og miljøbeskyttelse. Den ydre kasse kan bruges som en udsøgt opbevaringsboks til genbrug.

Infographic Med Animeret Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animeret Gif Projektet All In One Experience Consumption er et Big Data Infographic, der viser information om formålet, typen og forbruget af besøgende i komplekse indkøbscentre. Hovedindholdet er sammensat af tre repræsentative indsigter, der stammer fra analysen af Big Data, og de er arrangeret fra top til bund i henhold til rækkefølgen af betydning. Grafikken udføres ved hjælp af isometriske teknikker og grupperes efter anvendelse af den repræsentative farve for hvert emne.

Filmplakat

Mosaic Portrait

Filmplakat Kunstfilmen "Mosaic Portrait" blev frigivet som en konceptplakat. Det fortæller hovedsageligt historien om en pige, der blev overfaldet seksuelt. Hvid har normalt metaforen om død og symbolet på kyskhed. Denne plakat vælger at skjule budskabet om ”død” bag en pigens stille og blide tilstand for at fremhæve den stærkere følelse bag tavshed. Samtidig integrerede designeren kunstneriske elementer og suggestive symboler i billedet, hvilket medførte mere omfattende tænkning og udforskning af filmværker.

Krystal Lys Skulptur

Grain and Fire Portal

Krystal Lys Skulptur Denne organiske lysskulptur består af træ og kvartsskrystall og bruger bæredygtigt fremskaffet træ fra en reservebestand af ældet teaktræ. Vejret i årtier af sol, vind og regn, træet derefter håndformet, slibet, brændt og færdig i et fartøj til at holde LED-belysning og bruge kvarts krystaller som en naturlig diffusor. 100% naturlige uændrede kvartskrystaller bruges i hver skulptur og er cirka 280 millioner år gamle. Der anvendes forskellige træbehandlingsmetoder, herunder Shou Sugi Ban-metoden til at bruge ild til konservering og kontrastfarve.

Mobilapplikation

DeafUP

Mobilapplikation DeafUP udløser betydningen af uddannelse og erhvervserfaring for døvesamfundet i Østeuropa. De skaber et miljø, hvor hørende fagfolk og døve studerende kan mødes og samarbejde. At arbejde sammen vil være en naturlig måde at styrke og motivere døve til at blive mere aktive, til at hæve deres talenter, lære nye færdigheder og gøre en forskel.

Websted

Tailor Made Fragrance

Websted Tailor Made Fragrance blev født af erfaringerne fra et italiensk firma, der er specialiseret i udvikling og produktion af primær emballage til sektorer duft, hudpleje, farvekosmetik og duft til hjemmet. Webgriffes rolle var at understøtte kundens forretningsstrategi ved at designe en løsning, der favoriserede brand Awareness og lanceringen af den nye Business Unit, der var koncentreret om at lade brugerne skabe deres unikke og fuldt tilpassede parfume, affyrer et skridt i en bred proces med industriel vækst og segmentering af B2B-udbuddet.