Design magasin
Design magasin
Ølmærke

Carnetel

Ølmærke Et ølmærkedesign i jugendstil. Ølmærket indeholder også mange detaljer om brygningsprocessen. Designet passer også på to forskellige flasker. Dette kan gøres ganske enkelt ved at udskrive designet på 100 procent skærm og 70 procent størrelse. Etiketten er forbundet til en database, som sikrer, at hver flaske får et unikt udfyldningsnummer.

Brandidentitet

BlackDrop

Brandidentitet Dette er et personligt brandstrategi og identitetsprojekt. BlackDrop er en kæde af butikker og mærker, der sælger og distribuerer kaffe. BlackDrop er et personligt projekt, der oprindeligt blev udviklet til at sætte tonen og den kreative retning for personlig freelance-kreativ forretning. Denne brandidentity er oprettet med det formål at placere Aleks som en betroet brandkonsulent i opstartfællesskabet. BlackDrop står for et glat, moderne, gennemsigtigt startmærke, der sigter mod at blive et tidløst, genkendeligt, brancheførende brand.

Fotografiske Serier

U15

Fotografiske Serier Kunstnerens projekt drager fordel af U15-bygningens funktioner for at skabe en tilknytning til naturlige elementer til stede i den kollektive fantasi. Ved at drage fordel af bygningsstrukturen og dele deraf, som dens farver og former, prøver de at fremkalde mere detaljerede placeringer som den kinesiske stenskov, det amerikanske djævletårn, som generiske naturlige ikoner som vandfald, floder og klippefarver. For at give en anden fortolkning i hvert billede udforsker kunstnerne bygningen gennem en minimalistisk tilgang ved hjælp af forskellige vinkler og perspektiver.

Websted

Travel

Websted Designet brugte en minimalistisk stil for ikke at overbelaste brugeroplevelsen med unødvendig information. Det er også meget vanskeligt at bruge en minimalistisk stil i rejsebranchen, da brugeren parallelt med et enkelt og klart design skal få komplette oplysninger om sin rejse, og dette er ikke let at kombinere.

Branding Og Emballering

Leman Jewelry

Branding Og Emballering Visuel løsning på Leman Jewellers nye identitet var et komplet nyt system til at afsløre den luksuriøse, udsøgte, men alligevel sofistikerede og minimale følelse. Det nye logo inspireret af Leman-arbejdsprocessen, deres service med haute couture-design, ved at udforme alle diamantformer, der omgiver et stjernesymbol eller gnistresymbol, skaber et sofistikeret symbol og også gentager diamantens skinnende virkning. Opfølgningen blev alle sikkerhedsmaterialer produceret med detaljer af høj kvalitet for at fremhæve og berige luksuriøsiteten af alle nye brandvisuelle elementer.

Musikanbefalingstjeneste

Musiac

Musikanbefalingstjeneste Musiac er en musikalsk anbefalingsmotor, brug proaktiv deltagelse for at finde præcise muligheder for sine brugere. Det sigter mod at foreslå alternative grænseflader til at udfordre algoritmen autokrati. Informationsfiltrering er blevet en uundgåelig søgningstilgang. Det skaber dog ekkokammereffekter og begrænser brugere i deres komfortzone ved strengt at følge deres præferencer. Brugere bliver passive og holder op med at stille spørgsmålstegn ved de muligheder, maskinen giver. Brug af tid til at gennemgå muligheder kan øge de enorme bioomkostninger, men det er indsatsen, der skaber en meningsfuld oplevelse.