Design magasin
Design magasin
Kirke

Mary Help of Christian Church

Kirke I betragtning af udvidelsen af det katolske samfund og stigningen i turist på Samui ø, Suratthani. Mary Hjælp fra det kristne kirkeudvendigt blev designet i en kombineret form af bedehænder, vinklevinger og Helligåndens stråler. Indvendigt rum, sikkerhed som i moderskabet. Ved brug af det lange og smalle lysrum og en stor letvægtsbeton, der løb gennem det lette tomrum, blev der bygget for at skabe en skygge, der fortsætter med at ændre sig med tiden, og som dog bevarer den indvendige komfort. Minimer den symbolske udsmykning og brug af naturligt materiale som ydmygt sindsro, mens du beder.

Bolig Hjem

Abstract House

Bolig Hjem Boligen anvender en moderne æstetik, mens den bevarer en central gårdsplads, der fremkalder den traditionelle kuwaitiske praksis i bygning af huse. Her har hjemmet lov til at anerkende både fortid og nutid uden sammenstød. Vandfunktionen ved trinene på hoveddøren fejer udad, glas fra gulv til loft hjælper med at holde pladserne mere åbne, så brugerne uden problemer kan gå mellem ydersiden og indersiden, fortid og nutid.

Sofa

Shell

Sofa Shell-sofaen optrådte som en kombination af skaldeskitser og modetrends i efterligning af exoskeleton-teknologi og 3d-udskrivning. Målet var at skabe en sofa med effekten af optisk illusion. Det skulle være de lette og luftige møbler, der kunne bruges både hjemme og udendørs. For at opnå effekten af lethed blev der anvendt en bane af nylon reb. Således er slagtekroppens hårdhed afbalanceret af vævningen og blødheden af silhuetlinierne. En stiv base under sæders hjørnesektioner kan bruges som sideborde og bløde overheadsæder og puder afslutter sammensætningen.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant Chuan's Kitchen II, der tager både Sichuan Yingjings sorte fajance og udvindede jordmaterialer fra metroopbygningen som mediet, er en eksperimentel restaurant bygget på det moderne eksperiment med traditionel folkekunst. Ved at bryde gennem grænsen for materialer og udforske den moderne form for traditionel folkekunst udtrækkede Infinity Mind pakningerne, der blev kasseret efter fyringsprocessen af Yingjings sort lertøj, og brug dem som det vigtigste dekorationselement i Chuans Kitchen II.

Lænestol

Infinity

Lænestol Hovedvægten i Infinity-lænestoldesignet lægges netop på ryglænet. Det er henvisningen til uendelighedssymbolet - en omvendt figur på otte. Det er som om det ændrer form, når man drejer, indstiller linjernes dynamik og genskaber uendelighedstegnet i flere plan. Ryglænet trækkes sammen af flere elastiske bånd, der danner en ekstern løkke, som også vender tilbage til symbolikken i den uendelige cyklus af liv og balance. En ekstra vægt lægges på unikke benskrens, der sikkert fastgør og understøtter sidestykkerne på lænestolen, ligesom klemmer gør.

Cafe

Hunters Roots

Cafe Som et svar på en kort, moderne, ren æstetik blev der skabt et interiør inspireret af træfrugtkasser, der blev brugt i abstrakt form. Kasserne fylder rummet og skaber en fordybende, næsten hulelignende skulpturel form, men alligevel en, der er produceret af enkle og lige geometriske former. Resultatet er en ren og kontrolleret rumlig oplevelse. Det smarte design maksimerer også den begrænsede plads ved at omdanne praktiske inventar til dekorative funktioner. Lys, skabe og reoler bidrager til designkonceptet og det skulpturelle visuelle.