Design magasin
Design magasin
Facade Arkitektur Design

Cecilip

Facade Arkitektur Design Designet af konvolutten af Cecilip er tilpasset af en superposition af vandrette elementer, der gør det muligt at opnå den organiske form, der adskiller bygningens volumen. Hvert modul er sammensat af sektioner af linjer, der er indskrevet inden for radius af den krumning, der skal dannes. Stykkerne anvendte rektangulære profiler af sølvanodiseret aluminium 10 cm bredt og 2 mm tyk og blev anbragt på et sammensat aluminiumspanel. Når modulet var samlet, blev den forreste del belagt med et 22 gauge rustfrit stål.

Butik

Ilumel

Butik Efter næsten fire årtiers historie er Ilumel-butikken et af de største og mest prestigefyldte firmaer i Den Dominikanske Republik på markedet for møbler, belysning og udsmykning. Den seneste indsats imødekommer behovet for en udvidelse af udstillingsområderne og definitionen af en renere og mere artikuleret rute, der gør det muligt at sætte pris på de forskellige tilgængelige samlinger.

Reol

Amheba

Reol Organisk reol kaldet Amheba er drevet af algoritme, som indeholder variable parametre og regelsæt. Begrebet topologisk optimering bruges til at lette strukturen. Takket være den præcise puslespil er det muligt at nedbryde og overføre den når som helst. En person er i stand til at bære stykker og samle 2,5 meter lang struktur. Teknologi til digital fremstilling blev brugt til realisering. Hele processen blev kun kontrolleret på computere. Teknisk dokumentation var ikke nødvendig. Data blev sendt til den 3-aksede CNC-maskine. Resultatet af hele processen er en letvægtet struktur.

Offentligt Rige

Quadrant Arcade

Offentligt Rige Den listede arkade i klasse II er blevet omdannet til en indbydende gade tilstedeværelse ved at arrangere det rigtige lys på det rigtige sted. Generelt anvendes omgivende belysning holistisk, og dens virkninger iscenesættes hierarkisk for at opnå variationer i lysmønstre, der skaber interesse og fremmer øget anvendelse af rummet. Strategisk inkorporering til design og placering af den dynamiske funktionshængende blev styret sammen med kunstneren, så visuelle effekter forekommer mere subtile end overvældende. Når dagslys falmer, fremhæves den elegante struktur af rytmen ved elektrisk belysning.

Kunstinstallationsdesign

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstinstallationsdesign Et installationsdesign af Japanese Dance. Japanskere har samlet sig farver fra gamle tider for at udtrykke hellige ting. Højning af papiret med firkantede silhuetter er også blevet brugt som en ting, der repræsenterer hellig dybde. Nakamura Kazunobu designet et rum, der ændrer atmosfæren ved at skifte til forskellige farver med en sådan firkantet "hoper op" som et motiv. Paneler, der flyver i luften centreret på danserne, dækker himlen over scenerummet og viser udseendet af lys, der passerer gennem rummet, der ikke kan ses uden panelerne.