Design magasin
Design magasin
Håndvask

Thalia

Håndvask Håndvask ser ud som en knopp, der er klar til at blomstre og fylde op: den er så blomstrende, at den blev lavet af en dygtig sammensætning af massiv trælerk og teak, en essens i den øverste del og den anden i den nederste. En fast og sikker match, der giver et specielt elegance-touch og farvelivhed med en munter sammenflettning af korn med altid forskellige nuancer, der producerer unikke håndhåndvask. Skønheden ved dette objekt er kendetegnet ved dets asymmetri og harmoni af mødet med forskellige former og woody essens.

Hovedkontor

Nippo Junction

Hovedkontor Nippo hovedkontor er bygget over et flerlags kryds mellem byinfrastruktur, en motorvej og en park. Nippo er et førende firma inden for vejbyggeri. De definerer Michi, som betyder "gade" på japansk, som grundlaget for deres designkoncept som "hvad der forbinder en række forskellige komponenter". Michi forbinder bygningen med den bymæssige sammenhæng og forbinder også individuelle arbejdsrum med hinanden. Michi blev forbedret til at skabe kreative forbindelser og til at realisere Junction Place en unik arbejdsplads kun mulig her på Nippo.

Privat Hus

Bbq Area

Privat Hus BBQ-projektet er et rum, der tillader madlavning udendørs og genforening af familien. I Chile er grillområdet normalt placeret langt fra huset, men i dette projekt er det en del af huset, der forener det med haven ved hjælp af store lysende foldbare vinduer, der giver magien i haven plads til at strømme ind i huset. De fire rum, natur, pool, spisning og madlavning er samlet i et unikt design.

Sociale Medier Digitale Opskrifter

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sociale Medier Digitale Opskrifter Unilever Food Solutions fik den beboer, kokken Heidi Heckmann (regional kundekokk, Cape Town), til opgave at skabe 11 unikke krydderiblandingsopskrifter ved hjælp af Robertsons krydderierække. Som en del af "Vores rejse, din opdagelse" -kampagne var ideen at skabe unikke billeder og designs ved hjælp af disse ingredienser til en sjov Facebook-kampagne. Hver uge blev Chef Heidi unikke krydderiblandinger udgivet som medierrige Facebook lærredindlæg. Hver af disse opskrifter er også tilgængelig til iPad-download på UFS.com-webstedet.

Belysning Og Lydsystem

Luminous

Belysning Og Lydsystem Lysende designet til at tilbyde ergonomisk belysningsløsning og surround sound-system i et enkelt produkt. Det sigter mod at skabe følelser, som brugerne ønsker at føle og anvendt en kombination af lyd og lys for at nå dette mål. Lydsystemet udviklet på baggrund af lydreflektion og simulerer 3D-surroundlyd i rummet uden behov for kabelføring og installation af flere højttalere rundt omkring i stedet. Som pendel skaber Luminous direkte og indirekte belysning. Dette belysningssystem giver et blødt, ensartet og lavt kontrastlys, der forhindrer blænding og synsproblemer.

El-Cykel

Ozoa

El-Cykel OZOa-elcyklen har en ramme med en markant 'Z' -form. Rammen danner en ubrudt linje, der forbinder de vigtigste funktionelle elementer i køretøjet, såsom hjul, styring, sæde og pedaler. Z-formen er orienteret på en sådan måde, at dens struktur giver en naturlig indbygget bageste ophæng. Vægtøkonomi tilvejebringes ved brug af aluminiumsprofiler i alle dele. Et aftageligt, genopladeligt lithium-ion-batteri er integreret i rammen.