Design magasin
Design magasin
Belysning

Thorn

Belysning I tro på, at det er muligt at vokse og differentiere organiske former i naturen uden at forstyrre deres struktur og udtryk ved tilfældigheder, og at mennesker har en instinktiv tilhørighed til naturlige former, sagde Yılmaz Dogan, at mens han designede Thorn, ville han reflektere vækst med former, der efterligne naturen uden nogen dimensionsbegrænsning i belysningen. Thorn, som er en kilde til inspiration for en naturlig gren af Thorn; vokser i en tilfældig struktur og danner naturlig, opfylder forskellige behov og har ingen størrelsesbegrænsning som et godt lysdesign.

Bord

Patchwork

Bord Yılmaz Dogan, der startede med ideen om, at forskellige industrielle materialer kunne bruges sammen på et bordbakke, sagde, at han designet en fleksibilitet på dit skrivebord, at du kan foretage ændringer for at tilpasse dig forskellige trends til enhver tid. Med det fuldstændigt brudbare design er Patchwork et dynamisk design, der let kan tilpasses forskellige rum som spisestue og mødeborde.

Vandrensningsanlæg

Waterfall Towers

Vandrensningsanlæg Bygningen overskrider placering, da den omformulerer et kunstigt sted, der bliver en del af et samlet naturmiljø. Grænsen mellem by og natur er defineret og intensiveret af tilstedeværelsen af dæmningen. Enhver form vedrører en anden, der afspejler naturens symbiotiske ordresystemer. Mere specifikt i det specifikke koncept sker fusionen af landskab og arkitektur med brugen af vandstrømmen som et funktionelt og derefter et organisatorisk element.

Sofabord

Ripple

Sofabord De midterste tabeller, der blev brugt, finder normalt sted midt i mellemrummet og skaber problemer med indflydelsesproblemerne. Af denne grund bruges servicetabellerne til at åbne dette hul. For at løse dette problem har Yılmaz Dogan kombineret to funktioner i design af Ripple og udviklet et dynamisk produktdesign, der både kan være et mellemstativ og et servicebord, der rejser med en asymmetrisk arm og bevæger sig i afstanden. Denne dynamiske bevægelse faldt sammen med Ripples flydende designlinjer, der reflekterer fra naturen med variationen i et dråbe og de bølger, der dannes af det dråbe.

Yacht

Portofino Fly 35

Yacht Portofino Fly 35, fyldt med naturligt lys fra store vinduer placeret i hallen, også i hytterne. Dens dimensioner giver en hidtil uset følelse af plads til en båd i denne størrelse. Overalt i interiøret er farvepaletten varm og naturlig med valget af ligevægtsammensætninger af farver og materialer, hvilket gør miljøerne i moderne og komfortable områder i overensstemmelse med de internationale tendenser inden for interiørdesign.

Håndvask

Thalia

Håndvask Håndvask ser ud som en knopp, der er klar til at blomstre og fylde op: den er så blomstrende, at den blev lavet af en dygtig sammensætning af massiv trælerk og teak, en essens i den øverste del og den anden i den nederste. En fast og sikker match, der giver et specielt elegance-touch og farvelivhed med en munter sammenflettning af korn med altid forskellige nuancer, der producerer unikke håndhåndvask. Skønheden ved dette objekt er kendetegnet ved dets asymmetri og harmoni af mødet med forskellige former og woody essens.