Design magasin
Design magasin
Mobilapplikation

DeafUP

Mobilapplikation DeafUP udløser betydningen af uddannelse og erhvervserfaring for døvesamfundet i Østeuropa. De skaber et miljø, hvor hørende fagfolk og døve studerende kan mødes og samarbejde. At arbejde sammen vil være en naturlig måde at styrke og motivere døve til at blive mere aktive, til at hæve deres talenter, lære nye færdigheder og gøre en forskel.

Websted

Tailor Made Fragrance

Websted Tailor Made Fragrance blev født af erfaringerne fra et italiensk firma, der er specialiseret i udvikling og produktion af primær emballage til sektorer duft, hudpleje, farvekosmetik og duft til hjemmet. Webgriffes rolle var at understøtte kundens forretningsstrategi ved at designe en løsning, der favoriserede brand Awareness og lanceringen af den nye Business Unit, der var koncentreret om at lade brugerne skabe deres unikke og fuldt tilpassede parfume, affyrer et skridt i en bred proces med industriel vækst og segmentering af B2B-udbuddet.

Ølmærke

Carnetel

Ølmærke Et ølmærkedesign i jugendstil. Ølmærket indeholder også mange detaljer om brygningsprocessen. Designet passer også på to forskellige flasker. Dette kan gøres ganske enkelt ved at udskrive designet på 100 procent skærm og 70 procent størrelse. Etiketten er forbundet til en database, som sikrer, at hver flaske får et unikt udfyldningsnummer.

Brandidentitet

BlackDrop

Brandidentitet Dette er et personligt brandstrategi og identitetsprojekt. BlackDrop er en kæde af butikker og mærker, der sælger og distribuerer kaffe. BlackDrop er et personligt projekt, der oprindeligt blev udviklet til at sætte tonen og den kreative retning for personlig freelance-kreativ forretning. Denne brandidentity er oprettet med det formål at placere Aleks som en betroet brandkonsulent i opstartfællesskabet. BlackDrop står for et glat, moderne, gennemsigtigt startmærke, der sigter mod at blive et tidløst, genkendeligt, brancheførende brand.

Fotografiske Serier

U15

Fotografiske Serier Kunstnerens projekt drager fordel af U15-bygningens funktioner for at skabe en tilknytning til naturlige elementer til stede i den kollektive fantasi. Ved at drage fordel af bygningsstrukturen og dele deraf, som dens farver og former, prøver de at fremkalde mere detaljerede placeringer som den kinesiske stenskov, det amerikanske djævletårn, som generiske naturlige ikoner som vandfald, floder og klippefarver. For at give en anden fortolkning i hvert billede udforsker kunstnerne bygningen gennem en minimalistisk tilgang ved hjælp af forskellige vinkler og perspektiver.

Websted

Travel

Websted Designet brugte en minimalistisk stil for ikke at overbelaste brugeroplevelsen med unødvendig information. Det er også meget vanskeligt at bruge en minimalistisk stil i rejsebranchen, da brugeren parallelt med et enkelt og klart design skal få komplette oplysninger om sin rejse, og dette er ikke let at kombinere.