Design magasin
Design magasin
To Sæder

Mowraj

To Sæder Mowraj er en to-sæder designet til at legemliggøre ånden i etniske egyptiske og gotiske stilarter. Dens form blev afledt af Nowrag, den egyptiske version af tærskeslæden ændret for at legemliggøre den gotiske flair uden at gå på kompromis med dens etniske antediluvianske essens. Designet er sortlakeret med etniske egyptiske håndlavede indgraveringer på både arme og ben samt rig fløjlstop tilbehør med bolte og trækringe, hvilket giver det en middelalderlig smidt som gotisk udseende.

Virksomhedsidentitet

Predictive Solutions

Virksomhedsidentitet Predictive Solutions er en udbyder af softwareprodukter til prognostisk analyse. Virksomhedens produkter bruges til at foretage forudsigelser ved at analysere eksisterende data. Virksomhedens mærke - sektorer i en cirkel - ligner cirkeldiagrammer og også et meget stiliseret og forenklet billede af et øje i profilen. Brandplatformen "kaster lys" er en driver til al brandgrafik. Både skiftende, abstrakte væskeformer og tematiske forenklede illustrationer bruges som yderligere grafik på tværs af forskellige applikationer.

Virksomhedsidentitet

Glazov

Virksomhedsidentitet Glazov er en møbelfabrik i en by med samme navn. Fabrikken producerer dyre møbler. Da design af sådanne møbler er temmelig generisk, blev det besluttet at basere kommunikationskonceptet på de originale "træ" 3D-bogstaver, ord sammensat af sådanne bogstaver symboliserer møbelsæt. Bogstaver udgør ord "møbler", "soveværelse" osv. Eller samling navne, de er placeret for at ligne møbler. Skitserede 3D-bogstaver svarer til møbelprogrammer og kan bruges på papirvarer eller over fotografiske baggrunde til mærkeidentifikation.

Skrifttype

Red Script Pro typeface

Skrifttype Red Script Pro er en unik skrifttype inspireret af nye teknologier og gadgets til alternative kommunikationsformer, der harmonisk forbinder os med dens gratis bogstavsformer. Inspireret af iPad og designet i børster, kommer det til udtryk i en unik skrivestil. Det indeholder engelsk, græsk såvel som det kyrilliske alfabet og understøtter over 70 sprog.

Visuel Kunst

Loving Nature

Visuel Kunst At elske naturen er et projekt med kunstværker, der henviser til kærlighed og respekt for naturen og alle levende ting. På hvert maleri lægger Gabriela Delgado særlig vægt på farve ved at vælge omhyggeligt elementer, der blandes med harmoni for at opnå en frodig, men enkel finish. Forskningen og hendes ægte kærlighed til design giver det en intuitiv evne til at skabe levende farvede stykker med pletelementer, der spænder fra det fantastiske til det opfindsomme. Hendes kultur og personlige oplevelser former kompositionerne til unikke visuelle fortællinger, der helt sikkert vil forskønne enhver atmosfære med natur og munterhed.

Roman

180º North East

Roman "180º North East" er en 90.000 ord eventyrfortælling. Den fortæller den sande historie om rejsen, Daniel Kutcher foretog gennem Australien, Asien, Canada og Skandinavien i efteråret 2009, da han var 24 år. Integreret i hoveddelen af tekst, der fortæller historien om, hvad han levede igennem og lærte under turen , fotos, kort, ekspressiv tekst og video hjælper med at fordype læseren i eventyret og give en bedre fornemmelse af forfatterens egen personlige oplevelse.