Design magasin
Design magasin
Emballage

Stonage

Emballage Kreativt kombinerede alkoholholdige drikkevarer med 'opløsningspakke' -koncept, bringer Melting Stone unik værdi i modsætning til traditionel alkoholemballage. I stedet for normal åbning af emballageproceduren, er Melting Stone designet til at opløse sig selv, når den er i kontakt med en høj temperaturoverflade. Når alkoholpakken hældes med varmt vand, opløses "marmor" -mønsteremballagen selv, mens kunden er klar til at nyde drinken med deres eget skræddersyede produkt. Det er en ny måde at nyde alkoholholdige drikkevarer og sætte pris på den traditionelle værdi.

Kogebog

12 Months

Kogebog Sofabordet ungarske kogebog 12 måneder af debuterende forfatter Eva Bezzegh blev lanceret i november 2017 af Artbeet Publishing. Det er en unik malerisk kunstnerisk titel, der præsenterer sæsonbestemte salater med smag fra flere køkkener fra hele verden i en månedlig tilgang. Kapitlerne følger ændringerne af årstider på vores tallerkener og i naturen gennem et helt år i 360 pund, der opsætter sæsonbetonede opskrifter og tilsvarende mad, lokale landskaber og livsportrætter. Ud over at være en ikke-tematisk samling af opskrifter, lover det en varig kunstnerisk bogoplevelse.

Kaffeemballage

The Mood

Kaffeemballage Designet viser fem forskellige håndtegnede, vintageinspirerede og let realistiske abef ansigter, der hver repræsenterer en anden kaffe fra en anden region. På deres hoved en stilfuld, klassisk hat. Deres milde udtryk fremkalder nysgerrighed. Disse dapper-aber indebærer kvalitet, og deres ironiske sofistikering appellerer til kaffedrikkere, der er interesseret i komplekse smagsegenskaber. Deres udtryk repræsenterer legende en stemning, men henviser også til kaffens smagsprofil, mild, stærk, sur eller glat. Designet er enkelt, men alligevel subtilt smart, en kaffe til enhver stemning.

Cognacglas

30s

Cognacglas Værket var designet til at drikke cognac. Det blæses frit i et glasstudie. Dette gør hvert glasstykke individuelt. Glas er let at gribe og ser interessant ud fra alle vinkler. Formen på glasset reflekterer lys fra forskellige vinkler, hvilket giver ekstra glæde ved at drikke. På grund af koppens flade form kan du placere glasset på bordet, som du ønsker at hvile på en af siderne. Navnet og ideen om værket fejrer kunstnerens aldring. Designet afspejler nuancerne ved aldring og påberåber sig traditionen for at ældre cognac forbedres i kvalitet.

Hudplejepakke

Bionyalux

Hudplejepakke Konceptet med at gendanne hud i nye hudplejeprodukter falder sammen med nul byrden ved bagasse-genbrug, miljøbeskyttelse og økologisk koncept. Fra produktfunktionerne i den 60-dages begrænsede holdbarhed i fødevarekvalitet i den 30-dages behandlingsproces til hudforbedring er 30 og 60 valgt som det visuelle genkendelsessymbol for produktet, og de tre stadier af anvendelse, 1,2, 3 er integreret i visionen.

Rispakke

Songhua River

Rispakke Songhua River Rice, er et avanceret risprodukt under SOURCEAGE Food Group. Når den traditionelle kinesiske festival - Spring Festival nærmer sig, designer de gennem et smukt pakket risprodukt som gaver til kunder af Spring Festival gaver, så det overordnede design skal gentage den festlige atmosfære af Spring Festival, der fremhæver de traditionelle kinesiske kulturelle elementer og lykkebringende god mening.