Design magasin
Design magasin
Flaske

North Sea Spirits

Flaske Designet af North Sea Spirits-flasken er inspireret af Sylts unikke natur og indbefatter det miljømæssige renhed og klarhed. I modsætning til andre flasker er North Sea Spirts fuldt dækket af en ufarvet overfladebelægning. Logoet indeholder Stranddistel, en blomst, der kun findes i Kampen / Sylt. Hver af de 6 smagsstoffer er defineret ved en bestemt farve, medens indholdet af de 4 blandedrikke er identisk med farven på flasken. Belægningen af overfladen leverer en blød og varm håndfølelse, og vægten tilføjer værdien opfattelse.

Vinylplade

Tropical Lighthouse

Vinylplade Sidste 9 er en musikblog uden genre-begrænsninger; dens funktion er dropform cover og forbindelse mellem visuel komponent og musik. Sidste 9 producerer musikkompileringer, der hver indeholder hovedmusikstema reflekteret i det visuelle koncept. Tropical Lighthouse er 15. samling af en serie. Projektet er inspireret af lyde fra tropisk skov, og hovedinspirationen er musikken fra kunstneren og musiker Mtendere Mandowa. Cover, promo video og vinyl disc emballage blev designet inden for dette projekt.

Kogespray

Urban Cuisine

Kogespray Gade køkkenet er stedet for smag, stoffer, sukk og hemmeligheder. Men også af overraskelser, koncepter, farver og minder. Det er et websted for oprettelse. Kvalitetsindhold er ikke længere den grundlæggende forudsætning for at skabe attraktion, nu er nøglen at tilføje følelsesmæssig oplevelse. Med denne emballage bliver kokken en "graffiti-kunstner", og klienten bliver en kunst-tilskuer. En ny original og kreativ følelsesmæssig oplevelse: Urban Cuisine. En opskrift har ikke en sjæl, det er kokken, der skal give sjælen til opskriften.

Bageri Visuel Identitet

Mangata Patisserie

Bageri Visuel Identitet Mångata visualiseres på svensk som en romantisk scene, den skinnende, vejlignende refleksion af månen skaber på nathavet. Scenen er visuelt appelleret og speciel nok til at skabe brand image. Farvepalet, sort og guld, efterligner atmosfæren i det mørke hav, og gav også mærket et mystisk, luksuriøst præg.

Drikke Branding Og Emballering

Jus Cold Pressed Juicery

Drikke Branding Og Emballering Logoet og emballagen er designet af det lokale firma M - N Associates. Emballagen har den rette balance mellem at være ung og hofte, men også på en eller anden måde smuk. Det hvide silkeskærmslogo ser kontrasterende ud mod det farverige indhold med den hvide hætte, der accenterer det. Flaskens trekantstruktur egner sig fint til at skabe tre separate paneler, en til logoet og to til information, især detaljerede oplysninger om runde hjørner.

Ølemballage

Okhota Strong

Ølemballage Ideen bag denne redesign er at vise produktets høje ABV via visuelt genkendeligt fast materiale - bølgebølget metal. Korrugeret metalprægning bliver hovedmotivet for en glasflaske, mens den gør den taktil og let at holde. Grafisk mønster, der ligner korrugeret metal overføres til aluminium, kan suppleres med et opskaleret diagonalt mærkeslogo og moderniseret billede af en jæger, der gør nyt design mere dynamisk. Grafisk løsning til både flaske og dåse er enkel og let at implementere. Fed farver og tykke designelementer appellerer til målgruppen og øger hyldesynligheden.