Design magasin
Design magasin
Yong En Havnearbejdning

Hak Hi Kong

Yong En Havnearbejdning Forslaget bruger tre koncepter til at genopbygge CI-systemet til Yong-An fiskerihavn. Det første er et nyt logo skabt med specifikt visuelt materiale udvundet fra kulturelle egenskaber i Hakka-samfundet. Det næste trin er en genundersøgelse af underholdningsoplevelsen, og opret derefter to maskotpersoner, der repræsenterer, og lad dem vises i nye seværdigheder til at lede turist ind i havnen. Sidst, men ikke mindst, høvlede ni pletter inde i omgivelserne med underholdningsaktiviteter og lækre køkkener.

Udstillingsdesign

Tape Art

Udstillingsdesign I 2019 udløste en visuel fest af linjer, farvestoffer og fluorescens Taipei. Det var Tape That Art Exhibition arrangeret af FunDesign.tv og Tape That Collective. En række projekter med usædvanlige ideer og teknikker blev præsenteret i 8 tapekunstinstallationer og udstillet over 40 båndmalerier sammen med videoer af kunstnerens arbejde i fortiden. De tilføjede også strålende lyde og lys for at gøre begivenheden til et fordybende kunstmiljø, og materialer, de anvendte, indeholdt tekstilbånd, kanaltape, papirbånd, emballageaktiviteter, plastbånd og folier.

Installationskunst

Inorganic Mineral

Installationskunst Inspireret af dybe følelser over for natur og oplevelse som arkitekt, fokuserer Lee Chi på skabelsen af unikke botaniske kunstinstallationer. Ved at reflektere over kunstens art og undersøge kreative teknikker omdanner Lee livsbegivenheder til formaliserede kunstværker. Temaet for denne serie af værker er at undersøge materialernes art og hvordan materialer kan rekonstrueres af det æstetiske system og et nyt perspektiv. Lee mener også, at omdefinering og genopbygning af planter og andre kunstige materialer kan få det naturlige landskab til at have en følelsesmæssig indflydelse på mennesker.

Virksomheds Re-Branding

Astra Make-up

Virksomheds Re-Branding Mærkets styrke ligger ikke kun i dets evne og vision, men også i kommunikation. Et brugervenligt katalog fyldt med stærkt produktfotografering; et forbrugerorienteret og tiltalende websted, der leverer onlinetjenester og et overblik over mærkeprodukter. Vi udviklede også et visuelt sprog i repræsentationen af brand sensation med en mode fotografering stil og en linje med frisk kommunikation i sociale medier, etablere en dialog mellem virksomheden og forbrugeren.

Typeface Design

Monk Font

Typeface Design Munk søger en balance mellem åbenheden og læsbarheden af humanistiske sans seriffer og en mere regelmæssig karakter af kvadrat sans serif. Selv om det oprindeligt var designet som et latinsk skrifttype, blev det tidligt besluttet, at det havde brug for en bredere dialog for at inkludere en arabisk version. Både latin og arabisk designer os den samme rationale og ideen om delt geometri. Styrken ved den parallelle designproces gør det muligt for de to sprog at have en afbalanceret harmoni og nåde. Både arabisk og latin fungerer sømløst sammen med fælles tællere, stilkets tykkelse og buede former.

Emballage

Winetime Seafood

Emballage Pakningsdesignet til Winetime Seafood-serien skal demonstrere produktets friskhed og pålidelighed, bør det adskille det positivt fra konkurrenterne, være harmonisk og forståeligt. De anvendte farver (blå, hvid og orange) skaber en kontrast, understreger vigtige elementer og reflekterer brandpositionering. Det udviklede unikke koncept skelner serien fra andre producenter. Strategien med visuel information gjorde det muligt at identificere produktsortimentet i serien, og brugen af illustrationer i stedet for fotos gjorde emballagen mere interessant.