Design magasin
Design magasin
Konceptbog Og Plakat

PLANTS TRADE

Konceptbog Og Plakat PLANTS TRADE er en serie af en innovativ og kunstnerisk form for botaniske prøver, der blev udviklet til at opbygge et bedre forhold mellem mennesker og natur snarere end uddannelsesmateriale. Plants Trade Concept Book var forberedt på at hjælpe dig med at forstå dette kreative produkt. Bogen, designet i nøjagtig samme størrelse som produktet, indeholder ikke kun naturfotos, men unik grafik inspireret af naturens visdom. Mere interessant er grafikken trykt omhyggeligt af bogtryk, så hvert billede varierer i farve eller struktur, ligesom naturlige planter.

Plakat

Cells

Plakat Den 19. juli 2017 byggede PIY en lille bygning i Melbourne, Australien. Det er et lille slot sammensat af 761 komponenter, og de navngav det "celler". Knudepunkterne er designet som den hånd-drejede gevindtone og lige tenon, som opsummeres som "East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Du finder deres produkter, inklusive hylder, studere og skoholder osv., Som alle er brudt op og samlet i en organisme. Og så vil du føle deres ønske om at vokse frit.

Pakke Til Te

Seven Tea House

Pakke Til Te Tea Hall Brand, der tager billedet af spild og spreder te frit og afslappet, konceptet med tebrygningsproces, stærk eller svag, transformerer uforudsigeligt, som et element i te-maling, mens du smager te. Den afslappede charme ved at tage te som blæk og bruge fingeren som pen og tegne det ekspansive sind i teshallen-familien, der lever med landskabet. Det originale pakkedesign formidler en hyggelig atmosfære, der udtrykker den behagelige tid med at leve livet med te.

Brand Promotion

Project Yellow

Brand Promotion Project Yellow er et omfattende kunstprojekt, der konstruerer det visuelle koncept om Everything is Yellow. I henhold til nøglevisionen vil der blive lavet store udendørs skærme i forskellige byer, og en række kulturelle og kreative derivater vil blive produceret på samme tid. Som en visuel IP har Project Yellow et overbevisende visuelt billede og energisk farveskema til at danne en samlet nøglesyn, der gør folk uforglemmelige. Velegnet til storskala online og offline promovering og output af visuelle derivater er det et unikt designprojekt.

Visual Ip Design

Project Yellow

Visual Ip Design Project Yellow er et omfattende kunstprojekt, der konstruerer det visuelle koncept om Everything is Yellow. I henhold til nøglevisionen vil der blive lavet store udendørs skærme i forskellige byer, og en række kulturelle og kreative derivater vil blive produceret på samme tid. Som en visuel IP har Project Yellow et overbevisende visuelt billede og energisk farveskema til at danne en samlet nøglesyn, der gør folk uforglemmelige. Velegnet til storskala online og offline promovering og output af visuelle derivater er det et unikt designprojekt.

Redesign Af Brandidentitet

InterBrasil

Redesign Af Brandidentitet Inspirationen til brandtænkning og redesign var ændringerne i modernisering og integration i virksomhedens kultur. Designet af hjertet kunne ikke længere være eksternt til mærket, hvilket inspirerer til et partnerskab både internt med ansatte, men også med kunder. En integreret union mellem fordele, engagement og servicekvalitet. Fra form til farver integrerede det nye design hjertet i B og sundhedskrydset i T. De to ord, der blev sammenføjet i midten, hvilket får logoet til at se ud som et ord, et symbol og forene R og B i hjertet.