Design magasin
Design magasin
Branding

Co-Creation! Camp

Branding Dette er logoet design og branding til begivenheden "Co-Creation! Camp", som folk snakker om lokal revitalisering for fremtiden. Japan står over for hidtil uset sociale spørgsmål såsom lav fødselsrate, befolkningens aldring eller affolkning af regionen. "Co-Creation! Camp" er skabt for at udveksle deres oplysninger og hjælpe hinanden ud over de forskellige problemer for de mennesker, der er involveret i turistbranchen. Forskellige farver symboliseres hver persons vilje, og det førte mange ideer og producerede mere end 100 projekter.

Slikemballage

5 Principles

Slikemballage De 5 principper er en serie sjove og usædvanlige slikemballager med et twist. Det stammer fra selve den moderne popkultur, hovedsageligt internetpopkulturen og internetmemes. Hvert pakke-design indeholder en simpel genkendelig karakter, som folk kan forholde sig til (muskelmanden, katten, elskere og så videre) og en serie med 5 korte inspirerende eller sjove citater om ham (deraf navnet - 5 principper). Mange citater har også nogle popkulturelle referencer i dem. Det er enkelt i produktionen, men alligevel visuelt unik emballage, og det er let at udvide som en serie

Logo

N&E Audio

Logo Under processen med at omdesigne N&E logo repræsenterer N, E navnet på grundlæggerne Nelson og Edison. Så hun integrerede karaktererne i N & E og lydbølgeform for at skabe et nyt logo. Håndlavet HiFi er en unik og professionel tjenesteudbyder i Hong Kong. Hun forventede at præsentere et avanceret professionelt brand og skabe et meget relevant for branchen. Hun håber, at folk kan forstå, hvad logoet betød, når de ser på det. Cloris sagde, at udfordringen med at oprette logoet er, hvordan man gør det lettere at genkende karaktererne i N og E uden at bruge for kompliceret grafik.

Websted

Upstox

Websted Upstox var tidligere datterselskabet af RKSV en online aktiehandelsplatform. Særlige produkter designet til pro-traders og lægmand er en af de stærkeste USP for Upstox sammen med sin frihandelsplatform. Hele strategien og mærket blev konceptualiseret i designfasen i Lollypop's studio. Dybdegående konkurrenter, brugere og markedsundersøgelser hjalp med at levere løsninger, der skabte diskret identitet til webstedet. Design blev lavet interaktivt og intuitivt ved brug af brugerdefinerede illustrationer, animationer og ikoner, der hjalp med at bryde monotonien af datadrevet webside.

Webapplikation

Batchly

Webapplikation Batchly SaaS-baseret platform gør det muligt for Amazon Web Services (AWS) kunder at reducere deres omkostninger. Webappdesignet i produktet er unikt og tiltalende, da det giver brugeren mulighed for at udføre forskellige funktioner fra et enkelt punkt uden at forlade siden og overvejer også at give et fugleperspektiv over alle de data, der betyder noget for administratorerne. Fokus er også blevet givet ved at præsentere produktet via sin hjemmeside og er designet til at kommunikere dets USP i de første 5 sekunder. De her anvendte farver er levende, og ikoner og illustrationer hjælper med at gøre webstedet interaktivt.

Prispræsentation

Awards show

Prispræsentation Denne festlige scene var designet med et unikt udseende og krævede fleksibiliteten ved at præsentere et musikshow og flere forskellige præmiepræsentationer. Sætstykkerne blev oplyst internt for at bidrage til denne fleksibilitet og inkluderede flyvende elementer som en del af det sæt, der blev fløjet under showet. Dette var en præsentation og en årlig prisceremoni for en non-profit organisation.