Design magasin
Design magasin
Vinmærke

Guapos

Vinmærke Designet sigter mod fusionen mellem moderne design og nordiske tendenser inden for kunst og skildrer vinets oprindelsesland. Hvert kantsnit repræsenterer den højde, hvor hver vingård vokser, og en respektive farve for druesorten. Når alle flaskerne er rettet ind på linjen, danner de formene for landskabet i det nordlige Portugal, det område, der føder denne vin.

Børneklub

Meland

Børneklub Hele projektet har afsluttet det fremragende udtryk for temaet forældre-børn indendørs legeplads, der viser en høj grad af komplethed og konsistens i strømlinjen og rumfortællingen. Det subtile liniedesign forbinder forskellige funktionelle områder og indser rationaliteten af besøgende strømmer. Fortællingen om rummet forbinder på sin side forskellige rum gennem et komplet plot og fører forbrugerne til at opleve den vidunderlige rejse mellem forældre-barn-interaktion.

Lejlighed

Home in Picture

Lejlighed Projektet er et boligareal skabt til en familie på fire med to børn. Drømmelandsatmosfæren skabt af hjemmedesignet kommer ikke kun fra eventyrverden skabt for børn, men også fra den futuristiske forstand og åndelige chok, som udfordringen med traditionelle hjemmemøbler medfører. Da designeren ikke var bundet af stive metoder og mønstre, opløste den traditionelle logik og præsenterede en ny fortolkning af livsstil.

Boligindretning

Inside Out

Boligindretning Den arkitektoniske designer første uafhængige solo-interiørdesignprojekt, der valgte en blanding af japanske og nordiske møbler for at skabe en behagelig og behagelig atmosfære. Træ og stof bruges hovedsageligt i hele lejligheden med minimalt lysarmaturer. Konceptet & quot; Inside Out & quot; trækasse afsløret med den tilsluttede træindgang og korridor, mens den er åben for stuen som & quot; Inde i & quot; fremvisning af bøger og kunstudstillinger, med værelser som & quot; Udenfor & quot; lomme med rum, der betjener levende funktioner.

Gammel Slottens Restaurering

Timeless

Gammel Slottens Restaurering Ejeren købte Crawfordton House i Skotland i april 2013 og bestræbte sig på at gendanne den originale smag af den gamle skotske adel og kompatibel med det moderne liv. Egenskaberne og historiske aflejringer i det gamle slot er bevaret med original smag. Designæstetik og regional kultur i forskellige århundreder kolliderer med kunstneriske gnister i det samme rum.

Fotos Til Magasinomslag

TimeFlies

Fotos Til Magasinomslag Hovedideen var at skille sig ud af massen af traditionelle klientmagasiner. Først og fremmest ved hjælp af det usædvanlige omslag. Forsiden af TimeFlies-magasinet til Nordica-luftfartsselskabet har moderne estisk design, og titlen på magasinet på forsiden af hvert nummer er håndskrevet af forfatteren af det fremhævede værk. Magasinets moderne og minimalistiske design dækker uden yderligere ord form for kreativitet i det nye flyselskab, attraktivitet for estisk art og succes for de unge estiske designere.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.