Design magasin
Design magasin
Vandrensningsanlæg

Waterfall Towers

Vandrensningsanlæg Bygningen overskrider placering, da den omformulerer et kunstigt sted, der bliver en del af et samlet naturmiljø. Grænsen mellem by og natur er defineret og intensiveret af tilstedeværelsen af dæmningen. Enhver form vedrører en anden, der afspejler naturens symbiotiske ordresystemer. Mere specifikt i det specifikke koncept sker fusionen af landskab og arkitektur med brugen af vandstrømmen som et funktionelt og derefter et organisatorisk element.

Sofabord

Ripple

Sofabord De midterste tabeller, der blev brugt, finder normalt sted midt i mellemrummet og skaber problemer med indflydelsesproblemerne. Af denne grund bruges servicetabellerne til at åbne dette hul. For at løse dette problem har Yılmaz Dogan kombineret to funktioner i design af Ripple og udviklet et dynamisk produktdesign, der både kan være et mellemstativ og et servicebord, der rejser med en asymmetrisk arm og bevæger sig i afstanden. Denne dynamiske bevægelse faldt sammen med Ripples flydende designlinjer, der reflekterer fra naturen med variationen i et dråbe og de bølger, der dannes af det dråbe.

Yacht

Portofino Fly 35

Yacht Portofino Fly 35, fyldt med naturligt lys fra store vinduer placeret i hallen, også i hytterne. Dens dimensioner giver en hidtil uset følelse af plads til en båd i denne størrelse. Overalt i interiøret er farvepaletten varm og naturlig med valget af ligevægtsammensætninger af farver og materialer, hvilket gør miljøerne i moderne og komfortable områder i overensstemmelse med de internationale tendenser inden for interiørdesign.

Vinetiketter

KannuNaUm

Vinetiketter Designet på vinetiketterne KannuNaUm er kendetegnet ved dets raffinerede og minimale stil opnået ved at søge efter symboler, der kan repræsentere deres historie. Territorium, kultur og lidenskab fra vinproducenter i landet for lang levetid kondenseres til disse to koordinerede mærker. Alt forbedres af designet af hundrede årrige vin, der er lavet med teknikken med guld hældt i 3D. Et ikonografidesign, der repræsenterer historien med disse vine og med dem historien til det land, hvorfra der er født, Ogliastra, landet af hundredeårene på Sardinien.

Boghandel

Guiyang Zhongshuge

Boghandel Med de bjergrige korridorer og stalaktitgrotte-udseende boghylder introducerer boghandlen læserne i en verden af Karst-hule. På denne måde bringer designteamet fantastisk visuel oplevelse, samtidig med at de spreder de lokale egenskaber og kultur til et større skare. Guiyang Zhongshuge har været et kulturelt træk og bymærke i Guiyang by. Derudover bro det også kløften i den kulturelle atmosfære i Guiyang.

Vinetiketter Design

I Classici Cherchi

Vinetiketter Design Til en historisk vingård på Sardinien har den siden 1970 været designet til genylering af etiketter til klassikervinslinien. Undersøgelsen af nye mærker ønskede at bevare forbindelsen til den tradition, som virksomheden forfølger. I modsætning til tidligere etiketter virkede det for at give et strejf af elegance, der passer godt til vinens høje kvalitet. For etiketterne har arbejdet med Braille-teknik, der bringer elegance og stil uden at veje. Blomstermønsteret er baseret på en grafisk uddybning af et mønster fra den nærliggende kirke Santa Croce i Usini, som også er firmaets logo.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.