Design magasin
Design magasin
Boghandel

Chongqing Zhongshuge

Boghandel Indarbejder det pragtfulde landskab i Chongqing i boghandlen, og designeren har skabt et rum, hvor de besøgende kan føle sig som i det charmerende Chongqing, mens de læser. Der er i alt fem typer læseareal, som hver er som et vidunderland med særpræg. Chongqing Zhongshuge boghandel har givet forbrugerne en mere fancy oplevelse, som de ikke er i stand til at få gennem online shopping.

Flagskibsbutik

Zhuyeqing Green Tea

Flagskibsbutik At drikke te kræver både et gunstigt miljø og godt humør. Designeren præsenterer motivet fra sky og bjerg i vejen for frihåndsmaleri og drysser et par smukke kinesiske landskabsmalerier i det lukkede begrænsede rum. Gennem tilpassede funktionsbærere har designeren skabt en sensorisk oplevelse for forbrugerne, der bringer enorm sensuel indflydelse.

Hotel

Park Zoo

Hotel Dette er uden tvivl et hotel baseret på dyretemaet. Imidlertid skabte designere ikke blot en række smukke og yndefulde dyreformede installationer for at tiltrække stor opmærksomhed på det intenst konkurrenceprægede marked. Ved at forene rummet med den dybe kærlighed til dyr forvandlede designere hotel til en kunstudstilling, hvor kunderne er i stand til at observere og føle den virkelige situation, som de truede dyr står overfor i øjeblikket.

Flydende Spa

Hungarosauna

Flydende Spa Et vigtigt aspekt af investeringen er planlægning, bæredygtighed og ekspanderbarhed. Tilpasning til uventede økonomiske situationer. Dette gælder også landskapsarkitektur og arkitektoniske elementer. Det medicinske vanddampkammer, det drikkelige spa-vand og swimmingpoolen, der svømmer på overfladen af søen, giver en ny kvalitet af saunaen, som kun kan være her i Hungarosauna. Bygningen har en tværlamineret brobjælke med en træstolperamme. På en homogen måde er en trælignende statue dækket indvendigt og udvendigt med tømmeroverflader som en træstamme.

Familiepark

Hangzhou Neobio

Familiepark Baseret på det originale layout af indkøbscenteret blev Hangzhou Neobio Family Park opdelt i fire større funktionelle områder, der hver havde flere tilbehørspladser. En sådan opdeling tog højde for aldersgrupper, interesser og opførsel hos børn, samtidig med at man kombinerede funktioner til underholdning, uddannelse og hvile under aktiviteter mellem forældre og børn. Den rimelige cirkulation i rummet gør det til en omfattende familiepark, der integrerer underholdnings- og uddannelsesaktiviteter.

Svømmeklub

Loong

Svømmeklub Kombinationen af serviceorienteret forretning med nye forretningsformer er en tendens. Designeren integrerer eksperimentelt projektets subsidiære funktioner med hovedforretningen, genoptimerer hovedfunktionerne i træning af forældre-børnssport og bygger projektet i et omfattende rum til svømme- og sportsuddannelse, og integrerer underholdning og fritid.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.