Design magasin
Design magasin
Bærbar Luksuskunst

Animal Instinct

Bærbar Luksuskunst NYC-billedhugger og kunstjuveler Christopher Ross's bærbare luksuskunstkollektion Animal Instinct er en serie dyreinspirerede, begrænsede udgaver, som er indviklet af kunstneren selv af antik sterlingsølv, 24 karat guld og bohemsk glas. De skulpturelle bælter skaber smarte grænser mellem kunst, smykker, haute couture og luksusdesign for unikke, provokerende udsagnsstykker, der bringer begrebet dyrekunst til kroppen. De tidløse udsagnsstykker er bemyndigende, iøjnefaldende og originale og er en udforskning af kvindelig dyreinstinkt i skulpturel form.

Digital Transformation

Tigi

Digital Transformation En af de mest ikoniske enheder inden for hårmode er ved at tage et modigt skridt ind i digital relevans. Ombygningen af professionelle dot com og Tigi Color Copyright-områder blev styret ved at kombinere skræddersyet indhold, skabt af kunstnerne, inddragelse af moderne fotografer og alligevel usete designudtryk i digitalt. Fin, men skarp kontrast mellem teknikker og håndværk. Endelig guider Tigi gennem en sund trin for trin til en sand digital transformation fra 0 til 100.

Opmærksomhed Og Reklamekampagne

O3JECT

Opmærksomhed Og Reklamekampagne Da privat rum vil blive en værdifuld ressource i fremtiden, er det stigende behov for at definere og designe dette rum et spørgsmål af betydning i den nuværende tidsalder. O3JECT er forpligtet til at fremstille og annoncere tapebestandigt rum som en æstetisk tiltalende påmindelse om en ukendt fremtid. En håndlavet, lukket og ledende terning, bygget efter princippet om Faraday Cage, udgør den ikoniske materialisering af et tilsyneladende utopisk rum, der er annonceret gennem et omfattende kampagnedesign.

Typografiprojekt

Reflexio

Typografiprojekt Eksperimentelt typografisk projekt, der kombinerer reflektionen på et spejl med papirbogstaver, der er skåret af en af dets akse. Det resulterer i modulære kompositioner, der en gang er fotograferet antyder 3D-billeder. Projektet bruger magi og visuel modsigelse til transit fra digitalt sprog til analog verden. Konstruktion af breve på et spejl skaber nye realiteter med refleksion, som hverken er sandhed eller usandhed.

Virksomhedsidentitet

Yanolja

Virksomhedsidentitet Yanolja er Seoul-baseret nr. 1 rejseinformationsplatform, som betyder “Hej, lad os spille” på koreansk. Logotypen er designet med san-serif-font for at udtrykke et enkelt, praktisk indtryk. Ved at bruge små bogstaver kan det levere et legende og rytmisk billede sammenlignet med at anvende fed bogstaver. Mellemrummet mellem hver bogstaver revideres udsøgt for at undgå optisk illusion, og det øgede læsbarheden selv i en lille størrelse af logotype. Vi valgte omhyggeligt levende og lyse neonfarver og brugte komplementære kombinationer til at levere ekstremt sjove og poppende billeder.

Landbrugsbog

Archives

Landbrugsbog Bogen er kategoriseret efter landbrug, menneskers levebrød, landbrug og sidelinie, landbrugsfinansiering og landbrugspolitik. I form af kategoriseret design er bogen mere imødekommende for menneskers æstetiske krav. For at være tættere på filen blev der designet et fuldt lukket bogomslag. Læserne kan kun åbne bogen, når de har revet i den. Dette engagement lader læserne opleve processen med at åbne en fil. Derudover nogle gamle og smukke landbrugssymboler som Suzhou Code og nogle typografi og billede, der er brugt i bestemte aldre. De blev rekombination og anført på bogomslaget.