Design magasin
Design magasin
Drikke Branding Og Emballering

Jus Cold Pressed Juicery

Drikke Branding Og Emballering Logoet og emballagen er designet af det lokale firma M - N Associates. Emballagen har den rette balance mellem at være ung og hofte, men også på en eller anden måde smuk. Det hvide silkeskærmslogo ser kontrasterende ud mod det farverige indhold med den hvide hætte, der accenterer det. Flaskens trekantstruktur egner sig fint til at skabe tre separate paneler, en til logoet og to til information, især detaljerede oplysninger om runde hjørner.

Ølemballage

Okhota Strong

Ølemballage Ideen bag denne redesign er at vise produktets høje ABV via visuelt genkendeligt fast materiale - bølgebølget metal. Korrugeret metalprægning bliver hovedmotivet for en glasflaske, mens den gør den taktil og let at holde. Grafisk mønster, der ligner korrugeret metal overføres til aluminium, kan suppleres med et opskaleret diagonalt mærkeslogo og moderniseret billede af en jæger, der gør nyt design mere dynamisk. Grafisk løsning til både flaske og dåse er enkel og let at implementere. Fed farver og tykke designelementer appellerer til målgruppen og øger hyldesynligheden.

Emballage

Stonage

Emballage Kreativt kombinerede alkoholholdige drikkevarer med 'opløsningspakke' -koncept, bringer Melting Stone unik værdi i modsætning til traditionel alkoholemballage. I stedet for normal åbning af emballageproceduren, er Melting Stone designet til at opløse sig selv, når den er i kontakt med en høj temperaturoverflade. Når alkoholpakken hældes med varmt vand, opløses "marmor" -mønsteremballagen selv, mens kunden er klar til at nyde drinken med deres eget skræddersyede produkt. Det er en ny måde at nyde alkoholholdige drikkevarer og sætte pris på den traditionelle værdi.

Kogebog

12 Months

Kogebog Sofabordet ungarske kogebog 12 måneder af debuterende forfatter Eva Bezzegh blev lanceret i november 2017 af Artbeet Publishing. Det er en unik malerisk kunstnerisk titel, der præsenterer sæsonbestemte salater med smag fra flere køkkener fra hele verden i en månedlig tilgang. Kapitlerne følger ændringerne af årstider på vores tallerkener og i naturen gennem et helt år i 360 pund, der opsætter sæsonbetonede opskrifter og tilsvarende mad, lokale landskaber og livsportrætter. Ud over at være en ikke-tematisk samling af opskrifter, lover det en varig kunstnerisk bogoplevelse.

Kaffeemballage

The Mood

Kaffeemballage Designet viser fem forskellige håndtegnede, vintageinspirerede og let realistiske abef ansigter, der hver repræsenterer en anden kaffe fra en anden region. På deres hoved en stilfuld, klassisk hat. Deres milde udtryk fremkalder nysgerrighed. Disse dapper-aber indebærer kvalitet, og deres ironiske sofistikering appellerer til kaffedrikkere, der er interesseret i komplekse smagsegenskaber. Deres udtryk repræsenterer legende en stemning, men henviser også til kaffens smagsprofil, mild, stærk, sur eller glat. Designet er enkelt, men alligevel subtilt smart, en kaffe til enhver stemning.

Cognacglas

30s

Cognacglas Værket var designet til at drikke cognac. Det blæses frit i et glasstudie. Dette gør hvert glasstykke individuelt. Glas er let at gribe og ser interessant ud fra alle vinkler. Formen på glasset reflekterer lys fra forskellige vinkler, hvilket giver ekstra glæde ved at drikke. På grund af koppens flade form kan du placere glasset på bordet, som du ønsker at hvile på en af siderne. Navnet og ideen om værket fejrer kunstnerens aldring. Designet afspejler nuancerne ved aldring og påberåber sig traditionen for at ældre cognac forbedres i kvalitet.