Design magasin
Design magasin
Parfumeri Supermarked

Sense of Forest

Parfumeri Supermarked Billedet af en gennemsigtig vinterskov blev inspiration til dette projekt. Overfloden af teksturer af naturligt træ og granit fordyber seeren i en strøm af plast og visuelle indtryk af naturens tegn. Den industrielle type udstyr blødgøres af farverne på rødt og grønt oxideret kobber. Butikken er et sted med tiltrækning og kommunikation for mere end 2000 mennesker dagligt.

Parfumeri Butik

Nostalgia

Parfumeri Butik De industrielle landskaber fra 1960-1970'erne inspirerede dette projekt. Metalkonstruktionerne i varmvalset stål skaber en realistisk intonation af anti-utopi. Et rustent profileret ark med gamle hegn skaber en atmosfære af fuldstændig ytringsfrihed. Åben teknisk kommunikation, lurvede gipsplader og granitplader bidrager til det indvendige industrielle chic fra tresserne.

Pensionat Interiørdesign

Barn by a River

Pensionat Interiørdesign Projektet "Barn ved en flod" imødekommer udfordringen med at skabe det beboede rum med udgangspunkt i det økologiske engagement og foreslår specifik lokal løsning af arkitekturen og landskabets interpenetrationsproblem. Traditionel arketype af huset bringes til askese i dets former. Cedar-shingle af taget og de grønne skistervægge skjuler bygningen i græsset og buskene i det menneskeskabte landskab. Bag glasvæggen kommer den stenede flodbred i betragtning.

Belysning

Thorn

Belysning I tro på, at det er muligt at vokse og differentiere organiske former i naturen uden at forstyrre deres struktur og udtryk ved tilfældigheder, og at mennesker har en instinktiv tilhørighed til naturlige former, sagde Yılmaz Dogan, at mens han designede Thorn, ville han reflektere vækst med former, der efterligne naturen uden nogen dimensionsbegrænsning i belysningen. Thorn, som er en kilde til inspiration for en naturlig gren af Thorn; vokser i en tilfældig struktur og danner naturlig, opfylder forskellige behov og har ingen størrelsesbegrænsning som et godt lysdesign.

Bønhallen

Water Mosque

Bønhallen Med en følsom implementering på stedet bliver bygningen en fortsættelse af havet gennem en løftet platform, der tjener som en bønnesal, der udvides mod uendelig. Flydende formationer henviser til havets bevægelse i et forsøg på at forbinde moskeen med omgivelserne. Bygningen skiller sig ud som afspejler arten af dens funktion og manifesterer fysisk filosofien for Mellemøstens arkitektur på en moderne måde. Det resulterende ydre skaber både en ikonisk tilføjelse til skyline og en genopfindelse af typologi realiseret på et moderne designsprog.

Bord

Patchwork

Bord Yılmaz Dogan, der startede med ideen om, at forskellige industrielle materialer kunne bruges sammen på et bordbakke, sagde, at han designet en fleksibilitet på dit skrivebord, at du kan foretage ændringer for at tilpasse dig forskellige trends til enhver tid. Med det fuldstændigt brudbare design er Patchwork et dynamisk design, der let kan tilpasses forskellige rum som spisestue og mødeborde.