Design magasin
Design magasin
Skulptur

Iceberg

Skulptur Isbjerge er indvendige skulpturer. Ved at forbinde bjerge er det muligt at bygge bjergkæder, mentale landskaber lavet af glas. Overfladen på hver genbrugsglasgenstand er unik. Således har hvert objekt en unik karakter, en sjæl. Skulpturer er håndformet, underskrevet og nummereret i Finland. Den vigtigste filosofi bag isbergsskulpturerne er at afspejle klimaændringerne. Derfor er det anvendte materiale genanvendt glas.

Kontorlokaler Interiørdesign

Infibond

Kontorlokaler Interiørdesign Shirli Zamir Design Studio designet Infibonds nye kontor i Tel Aviv. Efter forskning omkring virksomhedens produkt skabte ideen et arbejdsområde, der stiller spørgsmål om den tynde kant, der adskiller virkeligheden fra fantasi, menneskelig hjerne og teknologi og finde ud af, hvordan alle disse forbinder. Studiet søgte efter de korrekte doseringer af brugen af både lydstyrke, linje og tomrum, der definerer rummet. Kontorplanen består af ledelseslokaler, mødelokaler, a-formelle saloner, cafeteria og åben kabine, lukkede telefonbåsrum og arbejdsrum.

Se App

TTMM for Pebble

Se App TTMM er en 130 Watchfaces-kollektion dedikeret til Pebble 2 smartwatch. Specifikke modeller viser tid og dato, ugedag, trin, aktivitetstid, afstand, temperatur og batteri- eller Bluetooth-status. Brugeren kan tilpasse type information og se ekstra data efter rystelse. TTMM Watchfaces er enkle, minimale og æstetiske i design. Det er en kombination af cifre og abstrakt info-grafik perfekt til en robot-æra.

Se App

TTMM for Fitbit

Se App TTMM er en samling af 21 urflader dedikeret til Fitbit Versa og Fitbit Ionic smartur. Urflader har komplikationsindstillinger bare med et simpelt tryk på skærmen. Dette gør dem meget hurtig og nem at tilpasse farve, designindstilling og komplikationer til brugerpræferencer. Det er inspireret af film som Blade Runner og Twin Peaks-serien.

Watchfaces-Apps

TTMM

Watchfaces-Apps TTMM er en samling af watchfaces til klodsetid og Pebble Time Round smartur. Her finder du to apps (både til Android og iOS-platform) med 50 og 18 modeller i over 600 farvevariationer. TTMM er en enkel, minimal og æstetisk kombination af cifre og abstrakte infografik. Nu kan du vælge din tidstil, når du vil.

Pensionat Arkitektur Design

Barn by a River

Pensionat Arkitektur Design Projektet "Barn ved en flod" imødekommer udfordringen med at skabe det beboede rum med udgangspunkt i det økologiske engagement og foreslår specifik lokal løsning af arkitekturen og landskabets interpenetrationsproblem. Traditionel arketype af huset bringes til askese i dets former. Cedar-shingle af taget og de grønne skistervægge skjuler bygningen i græsset og buskene i det menneskeskabte landskab. Bag glasvæggen kommer den stenede flodbred i betragtning.