Design magasin
Design magasin
Webstedsdesign

Trionn Design

Webstedsdesign Det hvide lærred giver den ideelle baggrund at bygge videre på. Den sukkerholdige søde farvekombination giver et perfekt opmærksomhedsfangende element, der trækker frem i beskueren. Kombinationen af serif og sans serif-skrifttyper og vægtningen og farverne giver en forbløffende blanding, der lokker seeren til at udforske yderligere. HTML5 Parallax-animationswebsted med Responsiv, Vi har vores eget personale Vector Character Design. dets unikke Design nogensinde med lys farve med dejlige og glatte animationer ..

Ølfarveprøver

Beertone

Ølfarveprøver Beertone er den første ølreferenceguide baseret på de forskellige ølfarver, der præsenteres i en glasformet fan. For den første udgave samlet vi information fra 202 forskellige schweiziske øl, der rejste rundt i landet, fra øst til vest, fra nord til syd. Hele processen tog meget tid og en detaljeret logistik for at få gjort, men resultatet af disse to lidenskaber sammen gør os meget stolte, og yderligere udgaver er allerede planlagt. Skål!

Brandidentitet

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Brandidentitet BIA er et symbol på den lokale fugl fra Atlanterhavets himmel, der flyver over tanker og drømme over lande, en pilot af naturen, der transporterer mennesker, minder, erhverv og virksomheder. Hos SATA vil BIA altid symbolisere foreningen af de ni øer i øhavet i en atlantisk udfordring: tage Azorernes navn til verden og bringe verden til Azorerne. BIA - Blue Islands Açor - en genopfindet açor fugl, retlinet, inspireret til prototypernes futurisme, bygget på dens unikke genetiske kode, så asymmetrisk, distinkt og farvet som de ni øer på Azorerne.

Digitalt Interaktivt Magasin

DesignSoul Digital Magazine

Digitalt Interaktivt Magasin Filli Boya Design Soul Magazine forklarer vigtigheden af farver i vores liv for sine læsere på en anden og underholdende måde. Indholdet af Design Soul indeholder et bredt område fra mode til kunst; fra dekoration til personlig pleje; fra sport til teknologi og endda fra mad og drikke til bøger. Ud over berømte og interessante portrætter, analyse, nyeste teknologi og interviews inkluderer magasinet også interessant indhold, videoer og musik. Filli Boya Design Soul Magazine offentliggøres kvartalsvis på iPad, iPhone og Android.

Cigaret / Gum Bin

Smartstreets-Smartbin™

Cigaret / Gum Bin Smartbin ™, der er en patenteret affaldsspand med unikke egenskaber, supplerer den eksisterende gadeinfrastruktur, der er monteret som en dobbelt, ryg-til-ryg omkring enhver størrelse eller form på lampestolpe eller skiltepost, eller i solo-format på vægge, gelænder og sokler. Dette frigiver nye, uventede værdier fra eksisterende gaderaktiver for at skabe netværk af bekvemme, forudsigeligt placerede cigaret- og gummikuldbakke, som altid er inden for rækkevidde, uden at tilføje rod til gadescenen. Smartbin transformerer gadepleje i byer verden over ved at muliggøre en effektiv reaktion på cigaret- og tyggegummispild.

Websted

Illusion

Websted Scene 360-magasinet lancerer Illusion i 2008, og det bliver hurtigt det mest succesrige projekt med over 40 millioner besøg. Hjemmesiden er dedikeret til at byde på fantastiske kreationer inden for kunst, design og film. Fra hyperrealistiske tatoveringer til fantastiske landskapsfotos vil udvælgelsen af indlæg ofte få læserne til at sige "WOW!"